We make you moove again

Moove Sportfizio Gerincrehab

Miben más, mint a fitnesztermi edzés?

Egyéni edzés

Ajánljuk mindazoknak, akik egy jó hangulatú sportfizioterápiás stúdióban igényes szakemberek segítségével szeretnék jobb formába hozni magukat, és nem feltétlenül vonz egy konditerem hangulata. A program egy felméréssel kezdődik, amely segít megállapítani, hogy Ön milyen fizikális állapotban van. A következő lépés a közös célok megfogalmazása, vagyis hogy hova szeretne eljutni és mennyi iő alatt. A kondicionáló gépekkel szemben a funkcionális edzésformákat részesítjük előnyben (TRX, Bosu, Kettle Bell…).

Milyen típusú edzések vannak?

– power cardio
– funkcionális edzés
– saját testsúlyos izomtömeg növelés
– preventív gerinctréning

Mi a power cardio?

PC egy olyan kardió edzés, amely egyszerre hatékony zsírégetést és izomépítést is biztosít. Mindössze 60 percet vesz igénybe, heti 2-3 alkalommal végezve látványos átalakulással kecsegtet. Az intervallum edzések csoportjába tartozik, a futópadon végzett gyalogló vagy futómozgást a pihenőidőben súlyzós gyakorlatok váltják fel. A pulzust mindvégig egy pontosan kiszámolt értéken tartjuk abban a tartományban, ahol tudományosan bizonyítottan a zsírégetés folyik.

Preventív szemlélet

Számomra nem az aktuális trendek és divatos edzésmódszerek követése a cél, hanem az ízületek egészségének megőrzése egy életen át. A gyakorlatanyagot úgy állítom össze, hogy lépésről, lépésre haladva, sérülésmentesen érjük el a kívánt célt. Folyamatosan tanítom, és ellenőrzöm a gyakorlatok helyes kivitelezését. Nagy hangsúlyt fektetek a core- vagyis a törzsizmok fejlesztésére, az ízületek mobilitásának megtartására

Elérhetőségek

Ruzsinszki András mobil: +3630 6198383 email: mpgerincternig@gmail.com web: www.moovefizio.hu/mpg

Itt kérhet időpontot:

+36 70 611 1851

Szolgáltatásaink

N

Sportfizioterápia

N

Gerincrehab

N

Egyéni edzés

Kapcsolat

Moove Rendelő

Cím: Budapest, 1024, Ezredes utca 13.
magasföldszint 5. 11 -es csengő

Tel: +36 70 611 1851

Email: info@moovesportfizio.hu

Email

Küldjön üzenetet!