We make you moove again

Moove Sportfizio Gerincrehab

Moove

MPG

Az MPG olyan megelőző mozgásfoglalkozás, amely lehetővé teszi, hogy a munkavállaló a saját munkahelyén végezzen megfelelő erősítő, mobilizáló, tartásjavító gyakorlatokat. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése és nyújtása.

5 perccel az óra előtt

2 perccel az óra előtt

óra közben

3 perccel óra után

Az MPG előnyei a munkavállalók szempontjából

Rendszeres, célirányos mozgással az ülő életmód, és a munkahelyi rossz tartásból eredő gerincproblémák megelőzhetőek, korrigálhatóak Csökkenti a stresszt Segíti az ízületek egészségének megőrzését Csökkenti a frusztrációt, amit az esetleges fájdalmak, betegségtudat eredményez Javítja a közérzetet

Az MPG előnyei a munkáltató szempontjából:

Segít a minőségi munkavállalók megtartásában, növeli a lojalitást Hozzájárul az inspiráló munkakörnyezet kialakításához Közösségépítő hatású Növeli a munkavállaló teljesítményét Csökkenti a betegszabadságon eltöltött időt Költséghatékony 1 óradíjért 5-15 (helyiségmérettől függően) dolgozónak járul hozzá az egészségesebb életéhez

Mit kínálunk?

Intenzív gerinctréning heti 1 vagy 2 alkalommal 60 percben. A fokozatosság elvét betartva, egész évet áthidaló, jól kidolgozott program, amelynek összeállításában gyógytornászok, preventív gerinctrénerek vesznek részt.

Eszközigény

Kizárólag egy közepes méretű tárgyalóra van szükség. A munkatársak részéről sportruházat ( póló, melegítő, rövidnadrág, sportcipő) Minden más eszközt mi biztosítunk.

Elérhetőség

Ruzsinszki András mobil: +3630 6198383 email: mpgerincternig@gmail.com web: www.moovefizio.hu/mpg

Milyen költségekkel jár?

Az MPG óradíja minden költséget magába foglal.
qr Heti1 alkalom esetén 15.000,- ft / óra Heti 2 alkalom esetén 13.000,- ft /óra

Itt kérhet időpontot:

+36 70 611 1851

Szolgáltatásaink

N

Sportfizioterápia

N

Gerincrehab

N

Egyéni edzés

Kapcsolat

Moove Rendelő

Cím: Budapest, 1024, Ezredes utca 13.
magasföldszint 5. 11 -es csengő

Tel: +36 70 611 1851

Email: info@moovesportfizio.hu

Email

Küldjön üzenetet!