We make you moove again

Moove Sportfizio Gerincrehab

Rólunk

Szakembereink

SINKÓ RUZSINSZKI JUDIT

Gyógytornász, Sportfizioterapeuta, Manuálterapeuta

Szakmai tapasztalatomat Németországban, majd Svájcban szereztem, a Német Triatlonválogatott terapeutájaként dolgoztam a 2000-es Sydney Olimpiáig. Itthon a Paulo Sousa irányította Videoton sportfizioterapeutája voltam, majd a Puskás Akadémia első csapatát láttam el. Emellett saját gyógytornász rendelőmet irányítottam hosszú éveken át, ahol javarészt sportolókat, sportsérüléseket gyógyítottam.

RUZSINSZKI ANDRÁS

Funkcionális Tréner és Fitness Instruktor, Személyi Edző, Preventív Gerinctréner, Triplex Tréner

Alapképzettségemet az IWI Nemzetközi Fitness Iskolában szereztem. Több éve dolgozom egy nemzetközi cég egészség megőrző és sérülésmegelőző programjában.
Eredeti szakmám közgazdász, de néhány éve már fölállású személyi edzőként tevékenykedem.
Általános iskolás korom óta kiemelten sportolok. MB 1.-es szinten röplabdáztam. Megtapasztaltam, hogy milyen terhelésnek van kitéve egy profi játékos, illetve megküzdöttem jó néhány sérüléssel.
Fő profilom az akut gerinc- vagy ízületi panaszokból felgyógyult vendégek állapotának stabilizálása, visszavezetése a sporttevékenységbe, sportsérülések rehabilitációja rendelőnk gyógytornászaival szoros együttműködésben, illetve súlycsökkentő programok koordinálása.
Számomra nem az aktuális trendek és divatos edzésmódszerek követése a cél, hanem az ízületek egészségének megőrzése egy életen át. Edzéseimet úgy állítom össze, hogy lépésről, lépésre haladva, sérülésmentesen érjük el a kívánt célt.

MARKOS MÓNIKA

Gyógytornász, Maitland manuálterapeuta

Gyermekkoromban versenyszerűen sportoltam. Sajnos visszatérő boka és gerinc problémákkal küzdöttem. Ez fordított a gyógytornász szakma felé.
Nagyon motivál mindig, hogy minél hamarabb, akár már 2-3 alkalom után jelentős javulás érjek el. Számomra ez nemcsak egy munka, ez a hivatásom. Mindig empátiával, segíteni akarással, elfogadással álltam a pácienseimhez, talán emiatt van az, hogy akikkel elkezdek együtt dolgozni, hamar elkezdenek ragaszkodni hozzám.”

NAGY ZSÓFIA

Gyógytornász, FDM terapeuta, Triplex edző

A nyitott és empatikus hozzáállásom által könnyen tudok kapcsolatot teremteni pácienseimmel.

Kezeléseimet   a   holisztikus   szemlélet   jellemzi. Törekszem arra, hogy a tudásomat folyamatosan bővítsem, és a legkorszerűbb technikákat elsajátítsam.

Kedvenc területem a gerinc és a váll problémái.

SEBŐK MÓNIKA

Gyógytornász, Személyi edző

Legfőbb tulajdonságom a tudásszomj. Az gondolom, hogy a tanulással soha nem fogok leállni. Alapszakmám a Gyógytornász, de diplomát szereztem Dietetikuslént ás Személyi edzőként is, most pedig Manuálterapeutává képzem magam a Semmelweis Egyetemen. Életem nagyon fontos része a sport, judoztam, országúti kerékpározom és futok. Kedvenc szakterületem a gerincbántalmak.

Ahol dolgozunk

Rendelőnk képekben

Itt kérhet időpontot:

+36 70 611 1851

Szolgáltatásaink

N

Sportfizioterápia

N

Gerincrehab

N

Egyéni edzés

Kapcsolat

Moove Rendelő

Cím: Budapest, 1024, Ezredes utca 13.
magasföldszint 5. 11 -es csengő

Tel: +36 70 611 1851

Email: info@moovesportfizio.hu

Email

Küldjön üzenetet!